ZELENJAVA s sirom

Piškotki z zelenjavo, sirom in koruznim zdrobom.  

 

Sestava: zelenjava - bučka, korenje (26%), sir (16%), jajca, repično olje, peteršilj, koruzni zdrob, pririna polnozrnata moka

Analitske vrednosti: 

17,8% surovih beljakovin

11,9% surovih maščob

9,5% surovih vlaknin

1,3% surovega pepela

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
300-3

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Bučke vsebujejo veliko vode in veljajo za nizkokalorično živilo. So zelo dober vitamin C, ki je močan antioksidant. Polne so vitamina skupine B.

 

Korenje je res vsestransko živilo, bogato z vlakninami, minerali in vitamini. Bogato je z natrijem, kalijem, kalcijem, magnezijem, selenom, železom, fosforjem, žveplom in silicijem. Blagodejno deluje na prebavo in imunski sistem.

 

Poltrdi kravji sir je bogat z beljakovinami in minerali. Predstavlja dober vir kalcija in vitamina D.

 

Koruzni zdrob vsebuje vitamine skupine B, protivitamin A in karoten. Velja za lahko prebavljivo živilo.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Peteršilj je močen antioksidant, izboljšanje zdravje ustne votline in čisti organizem. Vsebuje vitamine C, A in K ter minerale – folne kisline, kalij, železo, baker in cink.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina SIR

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.