O nas

Pasja pekarna Pika

Naša zgodba se je začela s prihodom nemške boksarke Pike v naš dom. 2-mesečna Pika je k nam prinesla veliko razigranosti in veselja. Takrat sem začela razmišljati, kako ji ponuditi najbolj kakovostno prehrano, predvsem pa čim bolj naravno. Moja ljubezen do peke me je spodbudila, da sem začela preizkušati različne recepte za pasje priboljške. Moram priznati, da me prav noben ni navdušil, zato sem jih sestavila sama. Pika je z veseljem testirala vse moje produkte, tudi sprva manj uspešne. In tako se je rodila ideja o Pasji pekarni Pika.

Kot sem omenila, vsi pasji priboljški so ideja in produkt Pasje pekarne Pika. Izdelani so ročno, zato je vsak piškotek unikat. Za nas je izredno pomembno, da so piškotki in tortice 100% naravni, brez soli, sladkorja, umetnih barvil, konzervansov ter ojačevalcev okusa. Pri izbiri sestavin se trudimo, da so iz lokalnega okolja, predvsem pa Slovenskega izvora. Tako vašim kosmatinčkom želimo ponuditi izključno zdrave priboljške, ki vsebujejo polnovredna živila, veliko vitaminov, vlaknin, mineralov, antioksidantov in blagodejno vplivajo na prebavo.

V spletni trgovini Pasje pekarne Pika lahko izbirate med različnimi okusi piškotkov in tortic, tako mesnih, brezmesnih in ribjih.

V letu 2020 smo odprli tudi fizično trgovinico, in sicer na Mestnem trgu 9 v Ljubljani. Razširili smo tudi našo ponudbo, saj smo začeli proizvajati tudi arašidova masla, sladolede, energijske ploščice in sušene priboljške.

Idej za nove artikle nam nikoli ne zmanjka, saj ves čas preizkušamo nekaj novega.

Pasja pekarna Pika vam želi veliko razigranih trenutkov z vašimi štirinožnimi prijatelji.

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.