DARILNI PAKET

Tvoj kuža praznuje rojstni dan? Darilni paket piškotov je idealen za pravo pasjo zabavo.

Piškotki so z govejim mesom in tematsko okrašeni. 

 

Neto količina: 100 g

Sestava: goveje meso (25%), jajca, bučke, repično olje, peteršilj, pririna polnozrnata moka, rožičeva moka

Analitske vrednosti: 

22% surovih beljakovin

5,2% surovih maščob

9,7% surovih vlaknin

2% surovega pepela

 

10,50 €
Na zalogi
Šifra:
500-7

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Govedina vsebuje visoko vrednost beljakovin, bogata je z železom, ki se zlahka absorbira. Vsebuje cink, ki pomaga pri rasti in dobrem delovanju imunskega sistema. Bogata je z vitaminom B12.

 

Bučke vsebujejo veliko vode in veljajo za nizkokalorično živilo. So zelo dober vitamin C, ki je močan antioksidant. Polne so vitamina skupine B.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Peteršilj je močen antioksidant, izboljšanje zdravje ustne votline in čisti organizem. Vsebuje vitamine C, A in K ter minerale – folne kisline, kalij, železo, baker in cink.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

Rožiči spadajo med stročnice in veljajo za naravno¨čokolado oz. kakav. Odlično delujejo na črevesje in prebavila. So polni surovih beljakovin, aminokislin, kalcija, cinka in mangana. So pravo bogastvo vitaminov skupine E, B, in D. Rožičeva moka velja za nizkokalorično surovino, saj vsebuje zelo malo maščob.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina GOVEDINA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.