JETRA z jabolki in bučkami

Piškotki z govejimi jetri, jabolki in bučkami. 

So BREZ JAJC in BREZ GLUTENA

 

Sestava: goveja jetra 30%, bučke, jabolka, chia semena, laneno seme, repično olje, ajdova moka

Analitske vrednosti: 

18,4% surovih beljakovin

12,6% surovih maščob

13,2% surovih vlaknin

1,5% surovega pepela

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
100-12

Piškot ne vsebuje soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Goveja jetra so polna beljakovin, vitaminov, magnezija, železa, aminokislin, selena in cinka. Vsebujejo veliko folne kisline in malo maščob.

 

Jabolka so bogata z vlakninami in vitamini A in C. Imajo malo beljakovin in maščob, zato so primerna tudi za dietno prehrano. Vsebujejo vitaminske skupine A, B, C, E in K ter minerale, predvsem kalij, fosfor, kalcij, magnezij in natrij.

 

Bučke vsebujejo veliko vode in veljajo za nizkokalorično živilo. So zelo dober vitamin C, ki je močan antioksidant. Polne so vitamina skupine B.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Chia semena so polna pomembnih makro in mikrohranil. So odličen vir omega-3 maščobnih kislin, beljakovin, vlaknin, železa, kalija, magnezija in selena.

 

Laneno seme so prava zakladnica hranil, saj vsebujejo omega-3 maščobe kisline in obilico prehranskih vlaknin. Odlična so za črevesje in prebavo. Laneno seme vsebuje magnezij, mangan, železo, vitamin E, biotin in veliko rastlinskih beljakovin.

 

Ajdova moka je bogata z vlakninami, beljakovinami, niacinom, aminokislinami in vitaminom D. Vsebuje veliko kalcija, fosforja, železa in kalija. Primerna je za diete, saj ne vsebuje glutena. 

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina GOVEJA JETRA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.