Naša živalska družinica

Naša živalska družinica

Naj vam za začetek predstavim našo živalsko družinico ...

 

 

 

PIKA je najstarejša članica. Stara je 10 let, se pravi že kar gospa v letih.

Po pasmi je nemška bokserka, po značaju pa izredno miroljubna in prijazna. Kot ste verjetno že slišali, je bokser večni otrok. No v našem primeru je to veljalo tja do okvirno 5 leta starosti, potem pa se je kar malo umirila. Še vedno je zelo igriva, le malo hitreje se utrudi. Zelo rada ima pasjo družbo, te se res nikoli ne naveliča. 

 

TAČKA in PUHI sta dve mački oz. vsaj tako smo mislili da sta ...

Ko smo 4 leta nazaj izbrali dva mucka in ju pripeljali domov, smo v mislih pripeljali dve mački. Ko sta bila mucka dovolj stara za sterilizacijo, smo pri veterinarju doživeli presenečenje ... 'Vaša muca je maček.' Tako je naš kosmatinec postal Puhi.  Tačka je prava lovka, skoraj ves čas na terenu. Pocrklja se rada le za kratek čas, saj mora takoj zopet na teren. Puhi pa je pravi scrkljani mačkon. Izredno rad se crklja in valja po naročju. 

 

 

COFI je prišel k nam slabi 2 leti nazaj.

Je puhasto kosmat belo-oranžni mucek in tudi on je pravi sckljani mačkon, kot Puhi. Zelo rad se crklja, je pravi uživač. Je pa izredno radoveden in pogumen muc. Kljub kastraciji je ohranil močan instikt za lov, predvsem na ptiče.

 

 

 RUBY pa je naša najmlajša članica.

 Je 4 mesečna samička, pasme border collie. Z njenimi modrimi učki res   očara vsakogar. Nas je očarala prvo sekundo, ko smo jo videli. Kot je znano   za to pasmo, je  res energična, zelo učljiva in dojemljiva. Rada ima družbo in   komaj čaka, da ji daš 'delo'. Seveda pa dostikrat kaj ukane, kot vsak mladiček. 

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.