RACA z bučkami

Piškotki z račjim mesom in bučkami. So BREZ JAJC in BREZ GLUTENA

 

Sestava: račje meso 22%, chia semena, bučke, laneno seme, repično olje, ajdova moka

Analitske vrednosti: 

19,3% surovih beljakovin

24,2% surovih maščob

14,9% surovih vlaknin

1,2% surovega pepela

 

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
100-9

Piškot ne vsebuje soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Račje meso vsebuje veliko vitaminov in mineralov (vitamini skupne B, A in E, železo, jod, kalij, kalcij, magnezij, natrij, selen, cink). Je visoko beljakovinsko meso. Račje meso vsebuje večji odstotek maščobe. Krepi živčni sistem, normalizira presnovo in velja za hipoalergeno meso.

 

Bučke vsebujejo veliko vode in veljajo za nizkokalorično živilo. So zelo dober vitamin C, ki je močan antioksidant. Polne so vitamina skupine B.

 

Chia semena so polna pomembnih makro in mikrohranil. So odličen vir omega-3 maščobnih kislin, beljakovin, vlaknin, železa, kalija, magnezija in selena.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Laneno seme so prava zakladnica hranil, saj vsebujejo omega-3 maščobe kisline in obilico prehranskih vlaknin. Odlična so za črevesje in prebavo. Laneno seme vsebuje magnezij, mangan, železo, vitamin E, biotin in veliko rastlinskih beljakovin.

 

Ajdova moka je bogata z vlakninami, beljakovinami, niacinom, aminokislinami in vitaminom D. Vsebuje veliko kalcija, fosforja, železa in kalija. Primerna je za diete, saj ne vsebuje glutena.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina RACA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.