TUNA z bučkami

Piškotki s tuno in bučkami. So BREZ JAJC in BREZ GLUTENA

 

Sestava: tuna 28%, chia semena, bučke, laneno seme, repično olje, ajdova moka

Analitske vrednosti: 

22,8% surovih beljakovin

26,9% surovih maščob

14,2% surovih vlaknin

1,8% surovega pepela

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
200-5

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Tuna vsebuje veliko beljakovin in malo maščob. Meso tune je polno vitaminov skupine A, B, E in D ter mineralov. Aminokisline so v velikih količinah prisotne v mišični masi tune. Le te imajo izrazit antibakterijski učinek. 

 

Bučke vsebujejo veliko vode in veljajo za nizkokalorično živilo. So zelo dober vitamin C, ki je močan antioksidant. Polne so vitamina skupine B.

 

Chia semena so polna pomembnih makro in mikrohranil. So odličen vir omega-3 maščobnih kislin, beljakovin, vlaknin, železa, kalija, magnezija in selena.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Laneno seme so prava zakladnica hranil, saj vsebujejo omega-3 maščobe kisline in obilico prehranskih vlaknin. Odlična so za črevesje in prebavo. Laneno seme vsebuje magnezij, mangan, železo, vitamin E, biotin in veliko rastlinskih beljakovin.

 

Ajdova moka je bogata z vlakninami, beljakovinami, niacinom, aminokislinami in vitaminom D. Vsebuje veliko kalcija, fosforja, železa in kalija. Primerna je za diete, saj ne vsebuje glutena. 

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina TUNA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.