PIŠČANEC s korenjem

Piškotki s piščančjim mesom in korenjem. 

 

Sestava: piščančje meso (25%), jajca, korenje, repično olje, laneno seme, pririna polnozrnata moka

Analitske vrednosti: 

22,3% surovih beljakovin

5% surovih maščob

10,1% surovih vlaknin

2% surovega pepela

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
100-11

Piškot ne vsebuje soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev

 

Piščančje meso je odličen vir beljakovin in fosforja. Vsebuje veliko količino vitaminov, predvsem z vitamini B. Je lahko prebavljivo in nizkokalorično. 

 

Korenje je res vsestransko živilo, bogato z vlakninami, minerali in vitamini. Bogato je z natrijem, kalijem, kalcijem, magnezijem, selenom, železom, fosforjem, žveplom in silicijem. Blagodejno deluje na prebavo in imunski sistem.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Laneno seme so prava zakladnica hranil, saj vsebujejo omega-3 maščobe kisline in obilico prehranskih vlaknin. Odlična so za črevesje in prebavo. Laneno seme vsebuje magnezij, mangan, železo, vitamin E, biotin in veliko rastlinskih beljakovin.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina PIŠČANEC

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.