SARDELE s korenjem

Piškotki s sardečami in korenjem. 

 

Sestava: sardele (25%), jajca, korenje, repično olje, peteršilj, ovseni kosmiči, pririna polnozrnata moka

Analitske vrednosti: 

19,3% surovih beljakovin

9,4% surovih maščob

10% surovih vlaknin

2,4% surovega pepela

Nizko kot 4,20 €
Na zalogi
Na voljo samo še %1
Šifra:
200-4

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Sardele so majhne ribice, ki v svoji notranjosti skrivajo številne koristne lastnosti. Bogate so s fosforjem, železom, jodom, kalcijem, magnezijem in vitamini skupine A,B,D in E. So dober vir beljakovin ter blagodejno delujejo na organizem.

 

Korenje je res vsestransko živilo, bogato z vlakninami, minerali in vitamini. Bogato je z natrijem, kalijem, kalcijem, magnezijem, selenom, železom, fosforjem, žveplom in silicijem. Blagodejno deluje na prebavo in imunski sistem.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Peteršilj je močen antioksidant, izboljšanje zdravje ustne votline in čisti organizem. Vsebuje vitamine C, A in K ter minerale – folne kisline, kalij, železo, baker in cink.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Ovseni kosmiči so bogati z kompleksnimi ogljikovimi hidrati, rastlinskimi beljakovinami, zdravimi vlakninami ter z vitamini in minerali.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina SARDELE

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.