JETRNO SRCE

Prisrčen priškot, naravno rdeče barve.

 

Sestava: goveja jetra 30%, jajce, rdeča pesa, repično olje, peteršilj, ovseni kosmiči, pirina polnozrnata moka

Pakirano: posamičen piškot – velik cca. 9 cm

Analitske vrednosti: 

17,3% surovih beljakovin

10,2% surovih maščob

9,9% surovih vlaknin

1,8% surovega pepela

1,60 €
Na zalogi
Šifra:
100-0

Piškot ne vsebuje soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev. 

 

Goveja jetra so polna beljakovin, vitaminov, magnezija, železa, aminokislin, selena in cinka. Vsebujejo veliko folne kisline in malo maščob.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Rdeča pesa je neprecenljiva pri raztapljanju organizma. Bogata je z organskimi kislinami, od katerih je najpomembnejša folna kislina. Rdeča pesa vsebuje tudi druge vitamine in minerale – kalij, fosfor, kalcij in silicij. Deluje kot antioksidant.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Peteršilj je močen antioksidant, izboljšanje zdravje ustne votline in čisti organizem. Vsebuje vitamine C, A in K ter minerale – folne kisline, kalij, železo, baker in cink.

 

Ovseni kosmiči so bogati z kompleksnimi ogljikovimi hidrati, rastlinskimi beljakovinami, zdravimi vlakninami ter z vitamini in minerali.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

 

Specifikacije
Naziv2 piškot
Glavna sestavina GOVEJA JETRA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.