MAČJI PIŠKOTI - RIBE

Mali piškotki za male mačje zobke. 

Sestava: ribe (30%) - sardele, vitki som, girice, jajce, korenje, repično olje, ovseni kosmiči, pirina polnozrnata moka

Pakiranje: 60 g

Analitske vsebine:

20,7 % surovih beljakovin

6,6 % surovih maščob

9,9 % surovih vlaknin

2,4 % surovega pepela

3,90 €
Na zalogi
Šifra:
400-3

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Sardele so majhne ribice, ki v svoji notranjosti skrivajo številne koristne lastnosti. Bogate so s fosforjem, železom, jodom, kalcijem, magnezijem in vitamini skupine A,B,D in E. So dober vir beljakovin ter blagodejno delujejo na organizem.

 

Vitki som je sladkovodna riba. Vsebuje malo maščob in je bolj nežnega okusa. 

 

Girice so male ribice, s temnejšim mesom. Polne so z maščobnimi kislinami omega-3 in so odličen vir vitaminov B3, B12, D in A, mineralov kalcija, železa, cinka in kalija. 

 

Korenje je res vsestransko živilo, bogato z vlakninami, minerali in vitamini. Bogato je z natrijem, kalijem, kalcijem, magnezijem, selenom, železom, fosforjem, žveplom in silicijem. Blagodejno deluje na prebavo in imunski sistem.

 

Jajca so bogat vir hrane, saj vsebujejo encialne aminokisline, fosfor, cink, kalij, železo ter številne vitamine. Polna so beljakovin.

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Ovseni kosmiči so bogati z kompleksnimi ogljikovimi hidrati, rastlinskimi beljakovinami, zdravimi vlakninami ter z vitamini in minerali.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina SARDELE

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.