BUČNI PIŠKOTI Z DIVJAČINO

Jesenski piškotki z bučo in divjačinskim mesom, v prisrčni obliki izrezljanih buč. 

 

Pakiranje: 70 g

 

Sestava: hokaido buča (37%), pirina polnozrnata moka, ovseni kosmiči, divjačinsko meso (12%), repično olje, chia semena, cimet

Analitske vrednosti: 

9,6% surovih beljakovin

3,5% surovih maščob

6,6% surovih vlaknin

0,9% surovega pepela

4,20 €
Na zalogi
Šifra:
BUČNI PIŠKOTI Z DIVJAČINO

Piškoti ne vsebujejo soli, sladkorja, umetnih barvil in konzervansev.

 

Hokaido buča je nizkokalorično živilo, z zelo malo maščob. Je dober vir vitamina A in C, beta karotena, kalcija, kalija in železa.

 

Divjačinsko meso je nizkokalorično. Je bogat vir beljakovin, ima nizko vsebnost maščob ter dobro razmerje omega-6 in omega-3 maščobnih kislin. Je bogat vir vitaminov (B3, B12, B1, B6, B2) ter mineralov (magnezij, železo, cink, selen, fosfor, kalij).

 

Repično olje oz. ogrščično olje vsebuje okoli 20% beljakovin ter pomembne vitamine in minerale. Je obstojno na vročino, zato je najbolj primerno za toplotno obdelavo.

 

Ovseni kosmiči so bogati z kompleksnimi ogljikovimi hidrati, rastlinskimi beljakovinami, zdravimi vlakninami ter z vitamini in minerali.

 

Pirina polnozrnata moka je lahka za prebavo, vsebuje veliko vitamina B in E, magnezija, cinka, bakra in antioksidante. Pirine beljakovine se razlikujejo od pšeničnih, zato je veliko bolj prebavljiva.

 

Cimet vsebuje ogromno eteričnega olja, ki je ena najbolj protimikrobnih snovi, kar jih poznamo. Deluje proti nevarnim bakterijah, virusom in glivicam. Cimet je bogat z manganom, železom, kalcijem in vlakninami. Je močan antioksidant.

 

 

Specifikacije
Glavna sestavina BUČA

Imate morda kakšno vprašanje?

Pošljite nam sporočilo ali pa nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na popolnoma vsa vaša vprašanja.